2 Mayıs 2011 Pazartesi

ALIŞVERİŞ

Kérastase bana 60lira borcun var.bir güzellik uzmanının yogun ama çok yogun ballandırmasıyla aldığım bu ürün
beni çok yanılttı.Hiç memnun kalmadım.zaten saçlar tiftik her türlü pazarlama ürününe inanma modunda:) Saçların dümdüz ve ipek gibi olacagını garanti ediyor bla bla bla.....Anlıcağınız 7/24'e devam kızlar...Tavsiyem oki testerları denemeden ürün almayalım.Ve ben test ettim sizin için ONAYLAMADIM....

4 yorum:

gülçin dedi ki...

bebemm ya öle şeyler kullanma saçlarına yazık vallahi ben hiç bişi kullanmıyorum sadece banyoda elidorun şampuanı ve de kremi tamamdır yıka ve çık yanii hatta taramaa...:)

gülçin dedi ki...

wuaww düzenlemişsin bebemm kaptın sen bu işi :)

JOSéPHİNE STİLL dedi ki...

TABİKİ GÜZEL KIZ AZMİN ZAFERİ
CANIMSIN SEN KUZU:)

Adsız dedi ki...

Pandoracik ben aksine cok memnun kalmistim gecen yaz deniz tatili yapiyoruz diye bu ürünü kullanmistim, türkiyede kuaföre gidince adam ne yapiyorsunuz saciniza diye sormustu, okadari güzellermis : ) Ama kullanis sekli önemli: Saci yikadiktan sonra bol bol 3-4 pumpa yada daha fazla sac uzunluguna göre sacima yediriyordum, sonrada öylece sacimi topuz gibi topluyordum, kendliginde kuruyor saclar ve kivircik kivircik oluyor gece ve yumsacik. Görümcemede denedim, kayinvalidemede ikisindede ayni etkiyi yapmisti, saclarimiz farkli oldugu halde. Belki kuru saca uyguladiysan fazla etkisi olmamistir?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...