10 Haziran 2011 Cuma

BATİK TULUM

                        TULUM:BATİK  PAPİ:YKM   TAKI:KOTON

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Demek samanlikdaydin! ; )
iyi gözüküyorsun, saclarda harika : )

JOSéPHİNE STİLL dedi ki...

evt naşkım samnlıktaydım:)))) saçlarım için tşk ederimde çok kurular ne yapmalıyım yardım et help help inancın ola kaktüs gibi sertler yavrum yaa:((((

Adsız dedi ki...

fotolarda cok güzel görünüyorlar ama hmmmmmm bak ozaman sana kesin sac yagi lazim, her gün uygularsin düzelene kadari, benim kuaför bir kere demistiki, her gün sacina kur veya yag (hergün ayni seyi degil) yapiyormus, cünki boyali saclarim öyle haftada bir falan yetmez bunlara demisti ve süper uzun, yumsacik lüle lüle saclari vardi. Aaa birde öyle 20 dakika falan degil en az 1 saat durmasi gerekir, en iyisi yatmadan önce demisti (havlu koyuyormus yastiginin üzerine). Denemek lazim : )

fashiONözge dedi ki...

canıımm ne güzel olmuşsun yaffuuu :)cok yakışmış tulum:)saçlar kuru ise sana tavsiyem,röfleli saçlar için kuaförlerde mavi su ya da yeşil su satılıyor,duştan çıkınca sacına sıkıyorsun,ben çok memnun kaldım haberin olsun canımmm :))

JOSéPHİNE STİLL dedi ki...

vivalitam ve özgem tavsiyelerinizi uyguluyacagım bebekler... özgem biraz tombik çıkmışım ama çok mersi yafttt..))fotocum kızım olunca anca böyle çıkıyo bi foto sponsor bulmam lazım hehehe..koltuklarım kabardı yüzmilyon baloncuk oldu heheehee..

modafobik dedi ki...

Tuulum çok yakışmış, bu sezooun trend rengini de bulmuşuuz (: Yalnız cidden zordur bunu giymek, süper olmuş! Ah, kim der iki çocuk annesi diye, cidden baya gen duruyorsunuz :) Sevgiler!

JOSéPHİNE STİLL dedi ki...

tşk ederim modafobik iltifatlar süper sıksık böyle yorumlar bekliyorum:))))

coco-jelly dedi ki...

bilim bilim bu tulumu:)sanada pek yakışmış balım öptüm:)

gülçin dedi ki...

yakıyorsun genee......

ESRA dedi ki...

çok beğeniyorum tulumları sana da çok yakışmış canım;)
http://editorist1783.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...