20 Mayıs 2011 Cuma

GÖZ KALEMİM KAÇIYOO TUT ONU!

                Göz kalemsiz çıkamam deyip yıllardır kullanıyorum.Ama bir saat sonra vampirella olup çıkıyorum.Bilinen tüm markaları ve tavsiyeleri denememe ragmen nafile illa akacak ve beni mutsuz edecek.Abartmıyorum biraz daha sıksam kendimi yukardaki görsellerden farksız olurum.Zor tutuyorum kendimi:)Bazı hatunlara bakıyorum saatlerce mumyalanmış gibi kalıyo hatta ikinci günde kullanabilecek kapasitedeler.Nasıl oluyo biri bana lütfen bunu anlatsın.Varsa tavsiyeniz yorumları beliyorum çünki ben bu meretten vazgeçemiyorum.

9 yorum:

moda_kesh dedi ki...

göz altına biraz kapatıcı üzerine de pudra sürersen dayanıklılığını artırırsın sanırırm bi de flormarın eyeliner kalemleri var 5 küsür lira onlarda çok dayanıklı

Tannesi dedi ki...

Emily marka göz kalemleri hem 1,5 tl hem de çok dayanıklı. Bir de göz kapağına, kapatıcı/far bazı uygularsan, üstüne pudra ve ten rengi far sürersen kalemin kıpırdamaz. Bir ek kuru cilt yapısı olanlarda ve göz kapağı yağlanmayanlarda kalem akmıyor. Dİğerleri bu dediğim yöntemlerle kalemlerini zaptediyorlar. Özellikle yaz aylarında bunları uygularsan rahat edersin. Çok makyaj bloğu okumaktan ben de uzman olup çıktım. :)
Sevgiler.

gülçin dedi ki...

ayy aynı sorun bende de oluyor sürüyorum anca 1 saat dayanıyor sinir oluyorum kuzuuu...:)

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

canım ben tannesiye katılmıyorum yağ bazlı kalemler kolay sürülmesine rağmen felaket akıyor emily gibi. flormarın siyah bir kalemi var waterproof ama simsiyah görünümlü değil altın sarısı gövdesi var kalemin.. onu dene bence

Sıla Yılmaz dedi ki...

Tatlım bence o zaman eyeliner denemelisin.. ? Waterproof olanlardan.. İstediğin netliği sana verecektir sanıyorum ki :)

coco-jelly dedi ki...

aa olmaz mı?kalemin çok ince uçlu olmıycak..alt kirpiklerin dibine sürülecek,böylece gözler daha büyük duruyor...asla içe sürmem ben...kalemi tek darbede değil yavaş yavaş yedirerek geçerim...far fırçamla da yayarım..ne mi kullanıyorum.. lancome;le crayon khol water proof,bide kalem tıraşıyla aldığım chanel...çok memnunum ikisinden de..kapakları sürekli kapalı kalıcak ama bunların...uzun sürede bitmiyorlar..bak dene bi:)

JOSéPHİNE STİLL dedi ki...

TŞK arkadaşlar hepsini denicem söz sılam hoşgeldin

L@L dedi ki...

Sephora waterproof gözkalemi bu konuda çok iyi tavsiye ederim.

Adsız dedi ki...

mac fluidline'i tavsiye ediyorum, dustan sonra bile silinmiyor bende, o derece. kesinlikle denemelisin. yanina da bu fircayi http://ayluff.blogspot.com/2011/05/mac-266nin-pabucunu-dama-atti.html tavsiye ederim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...